Welkom in Guesthouse ZandvoortThe most friendly accommodation in Zandvoort aan Zee

GHZ collage 2014

Guesthouse Zandvoort is gelegen in een rustig straatje op 280 meter van het prachtige brede strand en op 400 meter van het winkelcentrum van Zandvoort. De accommodatie wordt gerund door een vriendelijke en zeer gastvrije familie.

Vanuit het guesthouse loopt u in een paar minuten naar een van de vele beach clubs die Zandvoort rijk is. Ook kunt u in enkele minuten naar het winkelhart van Zandvoort lopen waar zich het Holland Casino, vele restaurants en cafés bevinden. Ook het treinstation van Zandvoort vindt u hier.

Mocht u juist de rust op willen zoeken, slechts 200 meter achter Guesthouse Zandvoort is een ingang van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, oftewel de waterleidingduinen, waar u kunt wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen.

Bereikbaarheid


Guesthouse Zandvoort is uitstekend bereikbaar per auto. U kunt uw bagage voor de deur uitladen waarna er om de hoek op loopafstand (betaalde) parkeergelegenheid is waar u uw auto ook voor meerdere dagen kunt parkeren. Fietsen kunnen veilig bij het guesthouse gestald worden.

Het NS treinstation Zandvoort is 10 minuten lopen bij Guesthouse Zandvoort vandaan. Het station biedt een directe treinverbinding met Amsterdam Centraal. Deze rit duurt slechts 25 minuten. Dit biedt ook een mooie gelegenheid om tijdens uw verblijf een dagje naar Amsterdam te gaan.

Mocht u zware koffers hebben of slecht ter been zijn en niet van het station naar Guesthouse Zandvoort kunnen lopen, dan bieden wij u een gratis shuttle service aan. Neem in dit geval contact met ons op om een afspraak te maken.

Op 15 minuten loopafstand vindt u het circuit van Zandvoort.

Parkeren


Op 200 meter achter Guesthouse Zandvoort, naast de waterleidingduinen is ook ruime (betaalde) parkeergelegenheid. Waar u uw auto desgewenst voor meerdere dagen kunt parkeren.

Check-in / check-out


De gangbare tijd om in te checken bij Guestouse Zandvoort is tussen 14:00 en 18:00.
De gangbare tijd om uit te checken is tussen 08:00 en 10:30.
Mocht u op een ander tijdstip arriveren of willen vertrekken, vraag dan naar de mogelijkheden, want uiteraard willen wij uw verblijf in Guesthouse Zandvoort zo comfortabel mogelijk maken.

Wilt u de kamerprijzen en de beschikbaarheid zien of direct een kamer reserveren? Klik hier.

© 2013-2014 Guesthouse Zandvoort Contact Us